Свято Першого дзвоника

1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

Радісна, піднесена атмосфера панувала на шкільному подвір’ї нашої школи. Свято Першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

У 2017/2018 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 7допитливих і непосюдичих дітлахів, яких привели на лінійку їхні батьки. Гучними оплесками зустріли їх присутні. Першокласники із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах. Хвилювалися й дев’ятикласники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони покинуть свою другу домівку – школу.

Директор школи Полякова Валентина Юріївна привітала всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

І ось настала хвилина, заради якої було стільки тривог і метушні: пролунала над селом малинова мелодія першого дзвоника, яка однаково хвилювала та бентежила серця і майбутніх випускників, і тих, хто вперше переступив поріг ошатної і рідної школи. То ж в добру путь! Хай вам щастить у Країні знань!

/Files/images/1_veresnya/DSCN2960.JPG/Files/images/1_veresnya/DSCN2972.JPG /Files/images/1_veresnya/DSCN2989.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.